BARRACUDA SUSHI, SEAFOOD AND MORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1331 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Barracuda sushi, seafood and more. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 23:28 Heerlijk, beste van Almelo! Het wachten waard!
16 jun 2024 om 21:31 Wow Super goede sushi! Werd gebeld dat er iets van de bestelling niet meer op voorraad was. Of ze dat mochten vervangen voor iets anders. Natuurlijk mocht dat. Heerlijke vervanging gekregen met nog extra ook!
29 mei 2024 om 22:45 Sushi was super heerlijk. Waren ook netjes gebeld dat de bezorgtijd langer was en of wij hierop wilde wachten
9 mei 2024 om 20:20 Heerlijk. Vers en top kwaliteit.
25 apr 2024 om 19:19 Heel erg lekker en snel bezorgd. Ik had alleen wel een poke bowl besteld en aangegeven zonder krab. Helaas zat de krab er wel op en miste de mango die wel bij de chicken mango poke bowl hoort.
4 apr 2024 om 19:42 Heerlijk
15 mrt 2024 om 18:49 Uiteraard weer perfect. En er zat iets lekker bij dat ik niet had besteld. Lief en een leuke verrassing. Bezorgster erg vriendelijk!
6 mrt 2024 om 19:45 Heerlijk
15 feb 2024 om 19:24 Fantastisch genoten van Super verse Sushi...mjammie
10 feb 2024 om 9:41 Zoals altijd: TOP!
6 jan 2024 om 19:19 Eerste keer hier besteld. Werd binnen 5 minuten gebeld dat het erg druk was bij het bezorgen, maar dat ik het wel mocht komen ophalen. Binnen 15 minuten kon ik mijn bestelling ophalen. Ik kreeg de bezorgkosten terug en extra sushi. Goede service!
5 jan 2024 om 21:43 Fantastisch, hou dat vast.