BARTJE'S VIS

BARTJE'S VIS De Hollandse nieuwe is er weer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bartje's Vis. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 19:30 Jammer dat de quiche op was en blij dat we weer kibbeling besteld kan worden. Lekker gesmuld
25 mei 2022 om 6:10 De vis was koud en daar moest je meer dan anderhalf uur op wachten ..nee dank je wel bestel daar niet weer
16 apr 2022 om 16:22 gewoon top
14 apr 2022 om 8:23 Was heerlijk! Allemaal lekker vers! Bezorgd precies op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar.
7 apr 2022 om 18:15 De gebakken lekkerbek was echt super lekker. Als vanouds!! Fijn dat je die weer kan bestellen. Haring niet zo lekker,anders gewend van Bartje vi Slaatje met zalm en paling ook niet. Zaten maar 2 kleine stukjes paling op rest was wat anders. Jammer
5 apr 2022 om 18:06 De gebakken vis was droog en lauw, de haring was taai en de sushi was smakeloos. Was beter gewend
5 apr 2022 om 9:10 Gelukkig weer gebakken vis,zoals altijd weer Top.
30 mrt 2022 om 17:28 Poké bowls waren heerlijk!
30 mrt 2022 om 8:15 Af en toe trakteren we onszelf op de lekkerste pokébowl en heerlijke Gyoza’s. We kregen er dit keer ook een cadeautje bij wat heel attent is, dankjewel we hebben ervan genoten!
27 mrt 2022 om 14:30 De beste sushi van almelo, thank you!
20 mrt 2022 om 17:13 De sushi is altijd erg lekker, wederom bedankt!
12 mrt 2022 om 16:30 De beste sushi van almelo! Altijd vers en erg lekker